Financial Lease

Financier uw bedrijfswagen

Is financiering mogelijk? Jazeker!

Bij ons is het naast in- en verkoop van occasions ook mogelijk om een bedrijfsauto aan te schaffen met financial lease (of zakelijke lease).

Wat is financial lease?

Met financial lease wordt een bedrijfsauto door de bank gefinancierd voor een periode die u als klant zelf kunt kiezen. Meestal is dit voor een periode tussen de 24 en 60 maanden. Bij aanschaf bent u direct economisch eigenaar van de auto, waarvoor u maandelijks een vast bedrag betaalt. Nadat alle bedragen zijn voldaan en de termijnen verstreken, is de bedrijfsauto volledig van u. Met financial lease hoeft u dus niet direct het gehele bedrag te investeren en kost het uw onderneming geen liquiditeit. Bekijk snel al onze bedrijfswagens.

Fiscale voordelen

Naast dat u met financial lease uw liquiditeit behoudt, heeft u als economisch eigenaar van de bedrijfsauto nog een aantal fiscale voordelen:

  1. Een bedrijfsauto valt onder bedrijfsmiddelen. Hierdoor mag u de aanschaf gedeeltelijk aftrekken van de winst met behulp van de investeringsaftrek.
  2. Daarnaast mag u de rente die u over de financial lease betaalt ook aftrekken van de winst.
  3. U mag de bedrijfsauto afschrijven én het gehele btw-bedrag terugvorderen bij de fiscus.
  4. Bij zakelijk leasen behoudt u uw schadevrije jaren en is de kilometrage onbeperkt.

Voor elke ondernemer

Financial lease is ook voor startende ondernemers en zzp’ers erg geschikt. U kunt dus zonder jaarcijfers bij ons terecht voor de aanschaf van een bedrijfsauto met financial lease. Zo beschikt u direct over een bedrijfsauto, bestelwagen of een BE trekker en behoudt u de mogelijkheid om te blijven investeren in uw onderneming.

Hoe het werkt

Bij Blaauw Bedrijfswagens werken wij samen met Regeljelease.nl. Dankzij deze samenwerking zijn wij heel snel in staat om lease-aanvragen goed te keuren en weten we binnen één werkdag wanneer u in uw nieuwe bedrijfsauto kunt rijden. Voor het doen van een aanvraag volgt u de onderstaande drie stappen:

Stap 1. Kies een auto.
Ga naar onze voorraad en kies een auto naar wens.

Stap 2. Laat uw gegevens achter.
Vul bij de desbetreffende auto uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer in op het formulier.

Stap 3. Wij nemen contact op en regelen de rest voor u!
Een auto gekozen en uw gegevens ingevuld? Mooi! Wij nemen dezelfde werkdag nog telefonisch contact met u op om samen de lease-aanvraag door te nemen.

Bereken zelf uw lease-termijn!

De leasetermijn (het maandbedrag) is afhankelijk van een aantal factoren, onder andere van: de aanschafprijs van de auto, het leasebedrag en de looptijd. Wilt u alvast weten wat uw leasetermijn zal zijn? Bereken het gemakkelijk voor iedere bedrijfswagen in ons aanbod! U vindt een calculator bij iedere bedrijfswagen die u bekijkt.

Of neem contact op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Of maakt u graag een afspraak om een bedrijfswagen te bezichtigen? Neem dan gerust contact met ons op. Vul onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

    Welke bedrijfswagen kiest u?

    Wij hebben altijd meerdere speciale bedrijfswagens op voorraad. Neem dus snel een kijkje in ons aanbod! Heeft u specifieke wensen? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij doen ook aanpassingen aan bedrijfswagens, zodat deze helemaal naar uw wens is.