Over ons

Blaauw Bedrijfswagens

Familiebedrijf

Blaauw Bedrijfswagens is een echt familiebedrijf. Hoewel na meer dan 30 jaar niet meer iedereen dezelfde achternaam draagt, voelt het gehele team nog steeds als één hechte familie. Zoals de naam aangeeft zijn wij gespecialiseerd in bedrijfswagens, dankzij onze jarenlange ervaring. Wij hebben dan ook alle kennis in huis over BE bedrijfswagens. Met al uw vragen over bedrijfswagens bent bij ons dus aan het juiste adres.

Een nieuwe naam

Tot 2020 waren wij bekend onder de naam Autobedrijf Gerrit Blaauw. Door de jaren heen hebben wij onze focus steeds meer gelegd op de verkoop en reparatie van bedrijfswagens. Vandaar dat het na meer dan 30 jaar tijd was geworden voor een naam die hierbij past. De familienaam is vanzelfsprekend in stand gebleven. 

Persoonlijk en eerlijk

Wij vinden het belangrijk dat we onze klanten voorzien van persoonlijk en eerlijk advies. Daarom nemen we de tijd om uw wensen duidelijk in kaart te brengen, zodat wij u vervolgens zo goed mogelijk kunnen adviseren. Deze eerlijkheid krijgt u ook bij de aankoop van een bedrijfswagen. Deze wordt (op locatie) geleverd zoals wij deze hebben aangeboden, zonder eventuele verrassingen.

Alles onder 1 dak

U kunt bij ons niet alleen terecht voor de aankoop van bedrijfswagens, wij doen ook alle nodige reparaties en gewenste aanpassingen aan uw bedrijfswagen. Alle diensten vindt u bij ons onder één dak. Geen gedoe met meerdere partijen, maar helder contact en snel schakelen. Dat is hoe wij graag zaken doen. 

Maak kennis met het team

Bartjan Blaauw

Inkoop en verkoop

Bartjan Blaauw

Gerrit Blaauw

Inkoop

Gerrit Blaauw

Harold Otten

Verkoop

Harold Otten

Marco van den Beld

Chef Werkplaats

Marco van den Beld

Wesley van de Streek

Monteur

Wesley van de Streek

Gerrald Dekker

Allround schademedewerker

Gerrald Dekker

Mahamad Badawi

Reconditionerings medewerker

Mahamad Badawi

Henry van Spijker

Allround medewerker

Henry van Spijker

Manon Blaauw

Administratie

Manon Blaauw

Gerry Blaauw

Administratie

Gerry Blaauw

Josina Ponstein

Interieurverzorgster

Josina Ponstein

Welke bedrijfswagen kiest u?

Wij hebben altijd meerdere speciale bedrijfswagens op voorraad. Neem dus snel een kijkje in ons aanbod! Heeft u specifieke wensen? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij doen ook aanpassingen aan bedrijfswagens, zodat deze helemaal naar uw wens is.