Mercedes-Benz Sprinter

De Mercedes-Benz sprinter is de grootste bedrijfswagen van Mercedes. Dit betekent dat je voldoende laadruimte hebt voor grote klussen, daar waar je bij de Vito misschien te weinig omvang hebt.

Daarnaast zijn er maar liefst 1700 varianten en 600 opties beschikbaar bij deze betrouwbare bedrijfsauto. Je kunt bij de Sprinter dus echt spreken van maatwerk, want voor praktisch iedere transporttaak vind je wel een uitvoering.

Je kan de Mercedes-Benz Sprinter volledig naar eigen wens laten inrichten. Bovendien zijn er vele mooie types van de Sprinter leverbaar, door de vele varianten en opties in modellen.

mercedes-benz sprinter

Eigenschappen Mercedes-Benz Sprinter

De Mercedes-Benz Sprinter is al sinds de jaren 90 één van de populairste bedrijfswagens in Nederland. Naast de strakke uiterlijke kenmerken, staat de Sprinter zeer zeker ook bekend om zijn vele functionaliteiten en carrosseries.

  • Gesloten bestelwagen
  • Chassis cabine met open laadbak
  • Tourers
  • Dubbele Cabine

Sprinter financial leasen of kopen

Bij Blaauw Bedrijfswagens kan je zowel een Mercedes-Benz Sprinter financial leasen als kopen.

Wil je meer informatie over het kopen of leasen van een Mercedes-Benz Sprinter, of wil je de bedrijfswagen graag in het echt komen bekijken? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!